Activiteiten

Activi-Leiden is een jong bedrijf, dat zich voortdurend ontwikkelt. Op deze pagina staat een overzicht van de activiteiten die al te boeken zijn of in ontwikkeling zijn en binnenkort te boeken zijn.

Het Detectivespel

Het Detectivespel is een gezellig, actief en uitdagend spel dat zowel in Leiden als op locatie gespeeld kan worden, waarbij je twee uur lang flink aan het puzzelen wordt gezet. In teams speel je tegen elkaar of tegen de tijd. Samenwerking en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten zijn daarbij belangrijk. Lukt het je team om het misdrijf op te lossen?

Lees hier meer over het Detectivespel.

Er zijn diverse varianten mogelijk:

De Pubquiz

Een klassieker: de pubquiz. Dat is het niet voor niets, want het is altijd leuk om met elkaar de strijd aan te gaan en uit te zoeken wie het slimst is. Met een pubquiz van Activi-Leiden heb je een topavond!

In teams test je je kennis op velerlei gebied en dat is zeker meer dan alleen schoolse kennis. Welk team heeft de meeste en breedste kennis en is ook nog eens strategisch handig? Je krijgt vragen in diverse categorieën te beantwoorden, dus iedereen is wel ergens een expert in.

Activi-Leiden heeft binnenkort enkele kant-en-klare pubquizzen beschikbaar. Het zijn algemene pubquizzen, maar maatwerk is mogelijk.

Hier vind je meer informatie.

Muziekbingo

Zoek je een gezellige binnenactiviteit? Een activiteit die voor verbinding, rivaliteit en hilariteit zorgt? Houden jullie van muziek en spelletjes? Dan zou de Muziekbingo van Activi-Leiden écht iets voor jullie kunnen zijn.

In drie categorieën gaan jullie aan de slag: Nederlands, Internationaal en Fout & Feest. Steeds 75 fragmenten van ongeveer 20 à 25 seconden, die waarschijnlijk veel herinneringen en gevoelens oproepen. Binnen de kortste keren zorgen de fragmenten voor mooie verhalen en een feestelijke sfeer. En natuurlijk de nodige rivaliteit, want iedereen wil natuurlijk een grappige of mooie prijs winnen.

Je speelt volgens het bingo-format: een kaart met 25 vakjes met daarin een afbeelding en de naam van een artiest. Een bingoleider trekt nummers en laat de bijbehorende fragementen horen. Wie heeft als eerste een rij of een volle kaart?

Hier vind je meer informatie.

Woordzoeker – maatwerk

Op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt in het rijtje activiteiten. Het is namelijk niet direct een activiteit, maar sluit wel aan bij het maken van puzzels, zoals ik voor alle activiteiten doe.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je medewerkers, klanten of gasten? Zou je focus willen creëren op een bepaalde boodschap van je bedrijf of organisatie of heb je een bijzondere gebeurtenis in je leven? Misschien is een handgemaakte woordzoeker dan iets voor jou. Zo heb je uiteindelijk tóch weer een activiteit.

Hier vind je meer informatie.