Pubquiz

Veel mensen hebben wel eens een pubquiz gedaan, maar een pubquiz maken is een ander verhaal. Daarom is het fijn dat er een kant en klare pubquiz beschikbaar is.

Variëteit

Een goede pubquiz heeft een grote variëteit aan vragen, waardoor ieder teamlid een steentje kan bijdragen. Er zit afwisseling in het niveau en de manier van vragen stellen. Soms met een geluidsfragment, soms met een filmpje of nog wat anders. Sommige vragen zijn wat serieuzer van aard, andere vragen stukken minder.

Activi-Leiden heeft (binnenkort) kant-en-klare pubquizzen beschikbaar.

Maatwerk mogelijk

Deze pubquizzen zijn algemeen van aard, maar de mogelijkheid bestaat om naar wens een categorie toe tevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een categorie over het thema “trouwen”, “pensioen” of “kerst” aanvragen. Of een categorie die gerelateerd is aan het bedrijf of de soort organisatie waarvoor de pubquiz bedoeld is. Vraag Activi-Leiden naar de mogelijkheden.

Verzending

De pubquiz wordt digitaal naar je verzonden. Er zitten uiteraard instructies bij en antwoordbladen, zodat het je gemakkelijk wordt gemaakt.

Het uitgangspunt is dat je zelf de pubquiz presenteert (of laat presenteren). Mocht je toch heel graag een presentator erbij hebben, laat het dan even weten.

Heb je interesse in of heb je een vraag over de pubquiz van Activi-Leiden? Neem contact met ons op.