Woordzoeker – maatwerk

Ik maak regelmatig woordzoekers. Dat is echt handwerk, waarmee ik uren- en soms zelfs dagenlang zoet ben. Daarmee garandeer ik kwaliteit: er zitten véél woorden in binnen het thema én ze zitten goed verstopt. Dat betekent veel puzzelplezier en focus voor degene die de woordzoeker oplost.

Je kunt me een serie woorden geven die je in de woordzoeker wilt hebben. Je kunt een thema of kleurstelling meegeven, een richting voor de vormgeving en grootte en ik ga ermee aan de slag.

Voor bedrijven en organisaties

Misschien gaat het om de kernwaarden of belangrijke thema’s van je organisatie of bedrijf. Of een lijst namen van medewerkers of klanten om hen op die manier te bedanken. Misschien wil je nieuwe producten onder de aandacht brengen of een bijzondere kerstkaart versturen. Een woordzoeker met maatwerk creëert een grote focus op de woorden die jij belangrijk vindt.

Voor bijzondere gelegenheden

Denk ook eens aan een woordzoeker voor jouw bijzondere gelegenheid. Ga je trouwen? Krijg je een diploma? Vier je een bijzondere verjaardag of jubileum? Wil je groot nieuws bekend maken? Allemaal mooie aanleidingen om iets bijzonders mee te geven aan je gasten. Dat kan bij bijvoorbeeld de uitnodiging of bij het bedankje achteraf.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf? Neem hier contact op met Activi-Leiden.

Enkele voorbeelden van woordzoekers die ik de afgelopen jaren heb gemaakt:

Een wat kleinere woordzoeker, maar met nog genoeg mogelijkheden en uitdaging
Wil je méér? Dat kan met een grotere woordzoeker. Hier ben je uren zoet mee!
Uiteraard zijn woordzoekers in thema’s goed mogelijk: kerst, zomervakantie, een trouwerij of wat dan ook. Maatwerk staat voorop.