Over Activi-Leiden

Activi-Leiden staat voor activiteiten in Leiden. Iedereen die het leuk vindt om iets met meerdere mensen te doen tegen de achtergrond van deze prachtige stad is hier aan het goede adres. Alles wat ik maak heeft ook echt betrekking op Leiden en je hebt het decor van Leiden nodig om een activiteit te kunnen afronden of een spel te kunnen winnen.

Daarnaast heb ik inmiddels, door de grote interesse die naar boven kwam, ook producten ontwikkeld die losstaan van Leiden.

Na mijn rechtenstudie ben ik in het prachtige Leiden blijven hangen. Ruim twintig jaar geleden heb ik gekozen voor de Pabo en het basis- en speciaal onderwijs. Daarin heb ik de mogelijkheid gekregen om veel van mijn creatieve en verbindende kant om te zetten in activiteiten voor volwassenen en kinderen. Daardoor heb ik nu een grote rugzak vol aan ideeën en ervaring. Die ervaring gebruik ik om het nu ook voor anderen beschikbaar te maken.

Van pubquizzen tot detectivespellen (moordspellen), van puzzeltochten tot het schrijven van afstudeer- en afscheidsliedjes, van vossenjachten tot lipdubs, van vriendenmemory tot escape rooms. Ik heb het allemaal al meer dan eens gemaakt en georganiseerd. Als het mijn creativiteit, organisatievaardigheden en mijn wens om groepen mensen een mooie, gezellige tijd te laten hebben maar prikkelt. Ik ben altijd in voor een nieuwe uitdaging.

Ik werk nu aan een aantal basisactiviteiten die ik voor groepen kan aanbieden. Op termijn is het de bedoeling dat dat steeds verder wordt uitgebreid. Ook wil ik de mogelijkheid bieden voor maatwerk, zodat een activiteit wordt uitgewerkt in samenspraak met een opdrachtgever.

Ook is het mogelijk dat er speciale activiteiten voor kinderen worden gemaakt, mede gezien mijn ruime werkervaring in het basisonderwijs.

Mireille