Want jij gelooft in mij

Jarenlang hebben mensen tegen me gezegd: Zo’n spel kun je verkopen of Daar zou je iets mee moeten doen. Dat geloof van anderen in je kunnen is heel mooi, maar je moet er zelf ook in geloven. Bovendien moet je er tijd en ruimte voor hebben in je hoofd om dat op te pakken.

In september 2021 zat ik met twee vriendinnen op een terrasje bij De Waag. Zij stimuleerden me (opnieuw) om iets te doen met mijn ervaring en creativiteit. Ik werd geprikkeld en kreeg een enorme energie van het idee om de mogelijkheden te onderzoeken. Op dat moment heb ik de knoop doorgehakt: ja, ik ga het doen!

In oktober, tijdens een borrel in De Uijl, gaf een bevriende oud-collega aan mij in te willen huren voor een bijzondere gelegenheid op zijn school. Dat stimuleerde me nog eens extra om mijn ideeën om te zetten in een concreet spel. De basis voor de verdere activiteiten.

Gewoon doen, heb ik nu al een aantal maal gehoord. Een waarheid als een koe. Een spannende waarheid, maar ook een heel leuke waarheid. Inmiddels is de naam van mijn bedrijf (ik mag vooral niet bedrijfje zeggen, hebben meerdere mensen tegen me gezegd) geregistreerd en heb ik deze website neergezet. Elke keer komt er iets bij. Ieder vrij uurtje ben ik vol enthousiasme bezig om stapjes en stappen te zetten. Heerlijk!

Ik kan het iedereen aanraden om werk te maken van dingen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En zoek dan een aantal mooie vrienden uit, zoals ik, die nog meer geloven in jou dan je zelf doet. Dat werkt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: